A WEB oldal helyes használatához Javascript engedélyezése szükséges!

Eseménynaptár
Bal2023 FebruárJobb
H K Sze Cs P Szo V


1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
Felhasználó név:

Jelszó:


Elfelejtette a jelszavát ?
Látogatók száma
2008 május 1. óta: 781946

KÉRJÜK, HOGY ALAPOSAN OLVASSA EL AZ ALÁBBI TÁJÉKOZTATÓT, AMELY A JELEN HONLAP ÉS AZ ABBAN TALÁLHATÓ VALAMENNYI ANYAG HASZNÁLATÁRA VONATKOZIK.


 1. Általános szabály:

  A SCEE Kutató Központ Kht honlapjára történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá a Magyar Köztársaság jogszabályaival összhangban megengedett.

 2. Szerzői jog:

  A SCEE Kutató Központ Kht honlapja szerzői jogvédelem alatt áll. A SCEE Kutató Központ Kht vagy a tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, szoftverrel és más anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. Ön jogosult a SCEE Kutató Központ Kht honlapját olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában. Az itt leírtakon kívül a SCEE Kutató Központ Kht semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

 3. Védjegyek:

  Minden, a SCEE Kutató Központ Kht honlapján használt védjegy (márkanév, logo, stb.) a SCEE Kutató Központ Kht tulajdonában vagy licensz használatában áll, kivéve más hivatkozások logóit és védjegyeit.

 4. A honlap tartalma:

  A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre. Sem a SCEE Kutató Központ Kht sem alkalmazottaik, sem megbízottaik nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a SCEE Kutató Központ Kht honlapjára történő belépésből vagy azok használatából erednek. A SCEE Kutató Központ Kht fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

 5. Kapcsolódó honlapok:

  A SCEE Kutató Központ Kht honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz a SCEE Kutató Központ Kht csupán hozzáférést közvetít, azonban sem a SCEE Kutató Központ Kht, sem az alkalmazottaik, sem megbízottaik nem vállalnak semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezekért a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a SCEE Kutató Központ Kht valamely tagja, alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

 6. Adatvédelem:

  • a személyes adatok gyűjtése és használata:

   A SCEE Kutató Központ Kht tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait. Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt például neve, címe, telefonszáma és e-mail címe alapján. A SCEE Kutató Központ Kht csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg. Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk. Ugyanakkor Önnek is megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen jelezze nekünk a webmaster@sscee.hu címre. Az Ön önkéntesen megadott személyes adatait - az Ön ellenkező kikötése hiányában - a SCEE Kutató Központ Kht csak az Ön tájékoztatásával vagy a SCEE Kutató Központ Kht tevékenységeivel kapcsolatos ismertetésekben használja fel.

  • Az információk biztonsága:

   Minden ésszerű intézkedést megteszünk azért, hogy személyes információit biztonságban tudhassa. Minden Ön által szolgáltatott személyes információhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés, azért, hogy a jogosulatlan hozzáférést, a személyes adatok megváltoztatását, illetve jogosulatlan felhasználását megelőzzük.

 7. A Jogi Figyelmeztetés megváltoztatása:

  Fenntartjuk a változtatás jogát, amelyeket a SCEE Kutató Központ Kht saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a honlap ezen részén értesíti felhasználóit.