A WEB oldal helyes használatához Javascript engedélyezése szükséges!

Eseménynaptár
Bal2023 FebruárJobb
H K Sze Cs P Szo V


1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
Felhasználó név:

Jelszó:


Elfelejtette a jelszavát ?
Látogatók száma
2008 május 1. óta: 781956

A SCEE Kutató Központ felépítése


A SCEE (Scientific Economy Engineering) Kutató Központ egy olyan független tudományos kutatóintézet, amely olyan területeken végez kutatómunkát, amellyel a hivatalos tudomány nem, vagy csak érintőlegesen foglalkozik, de az egész társadalmi és gazdasági szerkezetünkre döntő befolyással bír. A kutatóközpont továbbá koordinálja szeretné a hasonló szervezetek közti munkát és információcserét, együttműködik más kutatóintézetekkel is. A kutatóközpont (továbbiakban SCEE) létrehozói magánszemélyek. A SCEE teljesen nonprofit intézmény, az esetleges gazdasági tevékenységéből származó jövedelmét teljes egészében a központ működtetésére fordítja. A SCEE deklaráltan független kíván lenni minden politikai és gazdasági szervezettől és befolyástól. A SCEE továbbá deklaráltan nyílt és szabad kutatásokat végez és minden, a tevékenységével kapcsolatos információt speciális jogi szabályozás keretében tesz közzé. Ennek érdekében saját internet WEB szervert üzemeltet, amelyen minden projekt anyagai és az intézettel kapcsolatos friss információk találhatóak. Az intézet egyedülálló szerkezeti felépítést hozott létre, és a jövőben végzendő munkára különleges módszert dolgozott ki.

A SCEE keretein belül folyó munka, teljesen szabad és nyílt.

A SCEE a munkatársait saját maga válogatja meg, saját független szempontjai alapján. A SCEE vezetője a főkoordinátora, a társaság alapító tagja és többségi tulajdonosa. Minden döntést ő hagy jóvá és viseli érte a felelősséget. A munkák irányításáért a csoport koordinátorok felelősek. A SCEE két fő részlegből áll. Az egyik a kutató részleg, a másik a kiegészítő részleg. A kutató csoport végzi a tényleges kutató tevékenységet, a kiegészítő csoport pedig a kutató csoportot szolgálja ki különböző szükséges tevékenységekkel (ellátás, informatika, adminisztráció, stb.), valamint egyéb gazdasági tevékenységet végez, amennyiben ezt feladatai megengedik (pl. informatikai tevékenység). A két részleg és a főkoordinátor között úgynevezett koordinátor összekötő tart kapcsolatot a különböző folyamatos tevékenységek felügyelete, a csoportok közti koordináció és a főkoordinátor tehermentesítése érdekében.

Aki ebben a csapatban dolgozik, élete céljául ezt választja, és képességeinek maximumát adja. A munka hatékonyságáért, az emberek kreativitásának és munkakedvének maximális eléréséért az intézet speciális és különleges munka környezetet alakít ki.

KUTATÓ RÉSZLEG

Szabadenergia csoport

A csoport szabadenergia kutatással és hozzá szorosan kapcsolódó kutatásokkal foglalkozik. Célja tiszta és olcsó energiaforrások kutatása, fejlesztése, ezáltal a környezetre káros anyagok kibocsátásának drasztikus csökkentése. Az alábbi célterületekkel foglalkozik:

 • Nullponti vákuum energia kicsatolás
 • Mágnesmotor alapú energiaforrások
 • Antigravitációs hatások
 • Térugrás, hipertéri effektusok
 • Erőterek kölcsönhatásai

Környezetvédelmi csoport

A csoport globális környezetvédelmi kérdésekre próbál választ találni, ezenkívül kutatásokat végez olyan berendezések kitalálásában, amely a jelenlegi környezeti károsodásokat képes felszámolni, és megakadályozza a további károsodásokat. Az alábbi célterületekkel foglalkozik:

 • SRUM MHD szeparátor, általános hulladék feldolgozó berendezés
 • Globális bolygó egyensúly helyreállítása (vizek, levegő szennyezésének megszüntetése, ózonpajzs befoltozása, széndioxid szint csökkentése, sivatagossá vált élőhelyek regenerálása, stb.)
 • Környezet károsítás elleni védekezés módozatai
 • Általános plazmatechnológiás, környezetbarát építési technológiák

Biohumán csoport

A csoport célja az emberi élet meghosszabbítása, minőségének biológiai javítása. Az alábbi célterületeken kutat:

 • Öregedésgátlás, életmeghosszabbítás (Q10, Pi víz, vitaminok, stb.)
 • Általános szervezet regeneráció,bioenergia kutatás,nanorobotok,őssejtkutatás

Gazdasági-Társadalmi csoport

A csoport feladata olyan gazdasági és társadalmi modell kidolgozása, amely a mainál sokkal élhetőbb, biztonságosabb és szabadabb életet biztosít minden ember számára. A csoport kizárólag praktikussági és célszerűségi szempontokat tartva maga előtt, különösen és hangsúlyosan politikától mentes munkát kíván végezni.

KIEGÉSZÍTŐ RÉSZLEG

Informatikai csoport

A csoport feladata minden, a kutató központban felmerült nyilvántartási és számítási igény szerinti szoftverek írása és telepítése, az informatikai eszközök rendszerfelügyelete, a szükséges segédanyagok biztosítása. Feladata továbbá a saját WEB szerver üzemeltetése és fejlesztése, karbantartása, a kutatási anyagok, projektek publikálása.

Gazdálkodási csoport

A csoport végzi a központ tevékenységéhez szükséges, a törvények és jogszabályok által meghatározott könyvelési és nyilvántartási feladatait, adminisztrációs ügyeit, pénzkezelését, a pályázatokkal kapcsolatos ügyek intézését.

PR és kommunikációs csoport

Feladatuk a kutatóközpont tevékenységét ismertetni a legkülönbözőbb fórumokon, azaz az írott és elektronikus sajtóban. Az ő feladatuk a szóvivői tevékenység ellátása is, valamint a különböző sajtóban való megjelenések koordinálása. Kapcsolatot tartanak a különböző hivatalos szervekkel és más kutató intézményekkel is. Feladatuk továbbá különböző pályázati lehetőségek megszerzése is.

Műszaki, ellátó és karbantartó csoport
A csoport feladata a kutató központ műszaki létesítményeinek, gépjárműinek folyamatos felügyelete és karbantartása (kivéve informatikai eszközök). Feladatuk a szükséges eszközök beszerzése és telepítése, valamint a kutatási projektek műszaki kivitelezése is.

Orvosi csoport
A csoport feladata fenntartani egy folyamatos orvosi ügyeletet és rendszeres orvosi ellenőrzést kell végeznie a kutató központ munkatársainál. Kapcsolatot kell tartania a külső orvosi intézményekkel, ha szükséges, valamint szoros napi kapcsolatban kell lennie a Biohumán kutató csoporttal, szakmai segítséget nyújtva az ott futó projektekhez.